Hip-Hop Fashion

Un rapper este foarte ușor de recunoscut în zilele noastre. Deci, dacă vezi pe unu` pe stradă care poartă haine largi pe el… Bingo! El e rap! …Și invers, dacă nu e în larg – nu este rapper.

WRONG!

Dacă ați avut ocazia să asistați la un Hip-Hop party, sau ceva de gen de la noi din Rep. Moldova o să vă convingeți că oamenii se îmbracă cum vor, sau cum pică. Un exemplu ar fi, că chiar la cel mai recent Hip-Hop eveniment la care am fost, am observat un băiat care făcea B-boying sau breaking în pantaloni eleganți numiți în popor pantaloni „la dungă”. În fine, important e că a fost prezent și nu s-a complexat. Mai rea, după părerea mea, mi s-a părut imaginea unora care erau îmbrăcați în exces de rap, chiar prea rap! Știu sigur că m-ați înțeles. Sigur că sînt băieți care se îmbracă larg mereu, fie la concerte, magazine, muncă sau în orice alt loc. Această „Specie” de rapper`i sînt cei mai „true”. Pe lîngă ăștia sînt rapper`i stilați, se îmbracă în haine „de firmă”, nu neapărat largi, dar cu gust. Noi, restul, sîntem așa mai profanați. În general eu prefer oameni mai modești.

Personal presupuneam că ăștia se îmbracă așa pentru că primii băieți rap de prin Bronx sau NY săraci nu prea aveau bani de haine noi și de aia purtau hainele tatălui său, sau fratelui mai mare, sau mai este o versiune: ideea era că în haine largi era mai comod de ascuns pistoale, droguri ș.a. Cine mai are idei ar fi bine să le expună (rog).

Ești liber să te îmbraci cum vrei, important în toată treaba asta e să nu arăți ridicol.

Reclame

~ de Admin pe 7 Mai 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: